Suomen Psykologiliiton jäsenyhdistys

Oulun seudun psykologit

Virkistys

Kepeät kesäjuhlat

 

De Gamlas Hemissa

la 11.6 klo 18.00 alkaen

Etkot kesäpeleillä Hollihaan

puistossa klo 16.30

 

Ruokaa ja huoletonta ohjelmaa joka makuun.

 

Tätä on kaivattu,  

Tule sinäkin

Koulutukset

Tule psykologien PoPSote iltaan 24.2 klo 17.30 Zoomilla. Pistetään yhdessä Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen organisaatio psykologi-ystävälliseen malliin.

Tietoa meistä

Oulun seudun psykologit ry on yksi Suomen Psykologiliiton 18:sta alueyhdistyksestä. Jäseneksi voivat liittyä kaikki Oulun seudulla asuvat tai työskentelevät psykologit ja psykologian opiskelijat.

Liity jäseneksi
Kevätkokous 26.3

Yhdistyksen Kevätkokous pidetään klo 12.30 alkaen Rauhalassa. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan ja päättämään yhdistyksen asioista.

Kokouksesta ei kenenkään tarvitse lähteä tyhjin vatsoin, sillä nautimme runsaan buffet-pöydän herkuista.

I

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset kevätkokousasiat; mm. hyväksytään vuoden 21 toiminta- ja tilintarkastuskertomukset. 

Tule sinäkin yhdistyksen jäsenenä kertomaan oma näkemyksesi psykologien asemasta ja työtehtävistä Pohjois-Pohjanmaan hyvinnvointialueen palveluissa. 

Toiminta

Sivuston jäsenalueelta löydät tarkempaa tietoa tapahtumista ja koulutuksista. Jäsenalue on suojattu salasanalla. Saat salasanan pyytämällä sitä jäsensihteeriltä tai yhdistyksen sähköpostilistalta. 

Tietoa toiminnastamme saat myös

suljetun Facebook-ryhmämme kautta.

Etsitkö psykologia?

Sivuilta löytyy lista psykologipalveluja tarjoavista yhdistyksen jäsenistä. Jos haluat tarjota psykologiharjoittelupaikan, lähetä sähköpostia yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen. Välitämme tiedon sähköpostilistan kautta.